Агнешко със зелении

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
225
27
220
24/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо839
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на порции, слага се в тава и се залива до половината с вода. Посолява се и се оставя да се вари.

Когато месото е полуготово, се добавят маслото, нарязаният лук и накълцаният магданоз. Вари се до пълна готовност на месото, докато остане малко сос.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар