Начин на приготвяне
Отделете белтъци от жълтъци. Сложете в две купи. Добавете захарта - според количествата. Разбийте белтъците и оставете настрани. Сложете жълтъците на котлона, добавете захарта.
След като се затоплят, разбийте с миксер, добавете малко вода до получаване на бял крем.
Смесете ванилията, гриса и брашното. Смесете жълтъци с белтъци, разбърквайки със силиконова шпатула. Добавете малко по малко брашното.
Сипете сместа за реването в тава с хартия за печене.
Печете на 170 градуса до готовност. Оставете да изстине и направете сиропа.
Сложете захарта в касерола и направете карамел. Добавете водата и изчакайте до разтапяне на карамела.
Залейте готовия сладкиш и оставете в хладилник да изстине.
Ретро реването с карамел е готово!