Начин на приготвяне
Пригответе си купа, подходяща за микровълнова. Сипете в нея брашното, крема сиренето, бакпулвера, чесъна и кашкавала.
Разбъркайте с лъжица и сложете купата в микровълновата на максимална мощност за 1 минутка.
Извадете купата и чукнете вътре яйцето. Разбъркайте до получаване на лепкава смес.
Отделно разтопете масло и го смесете с чесъна и магданоза.
Намазнете ръцете си леко и прехвърлете тестото в тава с хартия за печене. Оформете на правоъгълник и нарежете на ленти.
Намажете ги с ароматното масло и поръсете с пармезан и сусам.
Загрейте фурната на 200 градуса. Изпечете гризините до хубав златист цвят.
Нахутените гризини с пармезан и чесън са готови.