Начин на приготвяне
Първо си режем пилешкото бонфиле на хапки и ги овкусяваме със сол, соев сос, сух чесън и черен пипер.
След това сваряваме нуделите като в кипяща посолена вода ги слагаме да поврът за 4 минути.
След това ги прецеждаме.
В уок тиган сипваме мазнина. Задушаваме нарязания лук, пилешко месо и гъбите от консерва.
След това добавяме ситно нарязаната червена чушка и добавяме соев сос и малко вода да се задуши всичко.
След като месото и зеленчуците са сготвени, посоляваме и поръсваме с повечко черен пипер.
Добавяме азиатските нудели за уок и сипваме остатъка от двата вида соев сос и бурканчето със сладко- кисел сос с ананас.
Разбъркваме добре и прибавяме сладкото чили. Махаме от котлона, след като сме объркали хубаво нашите спагети.
Сервираме, докато са горещи азиатските спагети в уок.
Да ви е сладко!