Таратор с маруля

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
01/09/2012
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо748
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото мляко се разбива добре.

Разрежда се със студена вода, към което се прибавя марулята, нарязана на тънки ивички.

Добавят се ситно нарязаният копър и счуканият чесън.

Посолява се на вкус.

Сместа се разбърква добре и се поставя в хладилник.

При сервиране се поръсва по желание със смлени орехови ядки.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар