Боб яхния магданозлия

14/01/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо110 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 368
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се изчиства, измива и накисва за една нощ в подсолена вода. Преди варенето водата се сменя с нова.

Вари се, докато омекне. Мазнината се загрява и в нея се задушава нарязаният лук. Добавят се червеният пипер и брашното. Разрежда се с водата от варенето на боба.

Готовата запръжка се сипва във фасула, посолява се и се доварява. Преди да се свали от котлона, се поръсва с нарязаните на ситно магданоз и джоджен.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар