Начин на приготвяне
Вземаме си пържоли от нарязан свински врат и ги поставяме в плик.
С помощта на дървено чукче ги начукваме добре.
Нарязваме си лука на колелца.
В купа си поставяме всички подправки, соса, както и лука и добавяме начуканите вратни пържоли.
Оставяме така в марината близо час.
Загряваме Еър Фрайъра, като включваме на 200 градуса за 3 минути, и поставяме хартия за печене.
Вадим пържолите от маринатата и поставяме върху хартията, като от долу и горе върху пържолите поставяме нарязани на колелца лук.
Отново нагласяме уреда на 180 градуса за 30 минути, като по средата обръщаме пържолата.
Свински вратни пържоли в Еър Фрайър сервираме с гарнитура от пържени картофи.