Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински вратни пържоли в Еър Фрайър

Свински вратни пържоли в Еър Фрайър

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9384k7k6
Свински вратни пържоли в Еър Фрайър
Снимка: Стоянка Русенова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Винаги се получават толкова вкусни тези свински вратни пържолки"

Необходими продукти

  • свински врат - 3 бр. пържоли
  • сос терияки - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 к.л. пушен
  • черен пипер - 1 к.л.
  • чесън на прах - щипка
  • сол - на вкус
  • олио - 1 с.л.
  • лук - 2 глави
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземаме си пържоли от нарязан свински врат и ги поставяме в плик.

С помощта на дървено чукче ги начукваме добре.

Нарязваме си лука на колелца.

В купа си поставяме всички подправки, соса, както и лука и добавяме начуканите вратни пържоли.

Оставяме така в марината близо час.

Загряваме Еър Фрайъра, като включваме на 200 градуса за 3 минути, и поставяме хартия за печене.

Вадим пържолите от маринатата и поставяме върху хартията, като от долу и горе върху пържолите поставяме нарязани на колелца лук.

Отново нагласяме уреда на 180 градуса за 30 минути, като по средата обръщаме пържолата.

Свински вратни пържоли в Еър Фрайър сервираме с гарнитура от пържени картофи.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: