Ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Сачове»Сач с два вида месо и гъби

Сач с два вида месо и гъби

Сач с два вида месо и гъби
Снимка: Христилияна Димитрова
1 / 2
31/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5
"Колкото повече, толкова по-добре - така е и с този приготвен сач"

Необходими Продукти

  • гъби - 300 г
  • месо - 500 г свинско + 500 пилешко
  • лук - 2 глави
  • чушки - 2 зелени
  • моркови - 2 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • олио
  • зеленчукова подправка
  • подправка за барбекю
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета.

Сложете сача за печене да се загрява с малко мазнина и запържете в него свинското месо с подправката за барбекю.

Махнете го и запържете пилешкото месо отново с подправката за барбекю.

Нарежете зеленчуци на кубчета и ивици и ги овкусете с подправката за зеленчуци.

Добавете ги върху сача и щом станат готови, добавете месото.

Гответе вкусния сач до готовност и чукнете двете яйца отгоре.

Разбъркайте го хубаво и изключете котлона.

Сачът с два вида месо и гъби е много вкусен.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: