Червено цвекло с майонеза

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
25/11/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 642
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се изпича във фурната. Обелва се и се настъргва на ренде.

Прибавят се ореховите ядки и счуканият чесън. Разбърква се и се наръсва със сол на вкус.

Прибавят се майонезата и натрошеното сирене и се разбърква добре.

Отгоре се наръсва със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 4
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар