Начин на приготвяне
Настържете джинджифила и чесъна на ситно.
Нарежете доматите на кубчета и ги пасирайте.
Смесете ги заедно с кимиона, кориандъра, куркумата, кориандъра, гарам масалата, чилито, солта и киселото мляко.
Загрейте мазнината в голяма тенджера, сипете горчицата и я оставете малко да се позапържи за няколко минути.
След това добавете дафиновия лист и нарязания лук.
Щом лукът омекне, добавете настърганите чесън и джинджифил и лютите чушки.
Гответе ги около 10 минути.
Сипете доматената смес и оставете сместа да се сгъсти.
Добавете пилето и затворете вкусната яхния - гответе я за около 20 минути.
При необходимост налейте малко вода.
Пилешкото по индийски е много вкусно.