Дърпано свинско печено

EvgeniaEvgenia
Новак
421611k
Дърпано свинско печено
Снимка: Evgenia
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
140 мин.
Общо
155 мин.
Порции
4
"През зимата от какво повече имате нужда?"

Необходими продукти

  • свински бут - 800 г
  • барбекю сос - 1 к.ч.
  • бяло вино - 200 мл
  • кафява захар - 1 и 1/2 с.л.
  • зехтин - 1 с.л.
  • чесън на прах
  • сушен лук
  • червен пипер
  • черен пипер
  • кимион
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и го натрийте хубаво с всички подправки.

Сложете го в плик за печене и го залейте със зехтина и бялото вино.

Печете месото в голяма тава за около 3 часа на 150 °C, докато стане крехко.

Малко преди да го извадите го накъсайте и го намажете с барбекю соса.

Поднесете печеното свинско с гарнитура по избор.

Дърпаното свинско печено е много вкусно.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: