Начин на приготвяне
Първо пригответе крема с нишестето, като спазвате указанията на опаковката. Добавете захарта, бучката масло и млякото.
Разбъркайте добре и готовия крем и покрийте купата с горещия крем с фолио, за да се охлади.
Затоплете 100-те мл мляко за бишкотите, прибавете Бейлиса.
Обелете банана и го нарежете на колелда.
Подгответе форма с падащо дъно. Потапяйте бишкотите в млякото и наредете един ред на дъното. Сложете малко от крема, наредете ред банани.
Следва втори ред напоени бишкоти, отгоре сипете останалия крем.
Приберете бишкотената торта в хладилника, за да се охлади за няколко часа.
Украсете по избор, нарежете и поднесете.
Бързата бишкотена торта с банани е много сполучлива.