Супа с месо и чили

ИларияИлария
Новак
578
181
33
720
08/03/2020
Приготвяне45 мин.
Готвене45 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо299
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете фасула за през нощта. На другия ден го залейте с прясна вода и го сварете до омекване. Нарежете на ситно лука и чесъна и ги запържете в сгорещеното олио. Когато омекнат, добавяме червения пипер и подправките, както и ситно нарязаното месо.

Продуктите се готвят до готовност на месото. След това се добавя лютото чушле и чушката, които са почистени от семките и са накълцани на ситно. Доматите се попарват за няколко секунди във вряла вода, обелват се и се нарязват на кубчета, след което се добавят в ястието с телешко.

Готвим телешката супа още 10 минути на тих огън. Добавяме сварения боб заедно с бульона от варенето и оставяме супата с боб и телешко да къкри още 15 минути на тих огън.

Разделяме супата с месо и чили на порции, подправяме с пресен кориандър и поднасяме. По желание може да поръсим с рендосано сирене.

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар