Начин на приготвяне
Накиснете фасула за през нощта. На другия ден го залейте с прясна вода и го сварете до омекване. Нарежете на ситно лука и чесъна и ги запържете в сгорещеното олио. Когато омекнат, добавяме червения пипер и подправките, както и ситно нарязаното месо.
Продуктите се готвят до готовност на месото. След това се добавя лютото чушле и чушката, които са почистени от семките и са накълцани на ситно. Доматите се попарват за няколко секунди във вряла вода, обелват се и се нарязват на кубчета, след което се добавят в ястието с телешко.
Готвим телешката супа още 10 минути на тих огън. Добавяме сварения боб заедно с бульона от варенето и оставяме супата с боб и телешко да къкри още 15 минути на тих огън.
Разделяме супата с месо и чили на порции, подправяме с пресен кориандър и поднасяме. По желание може да поръсим с рендосано сирене.