Начин на приготвяне
Стоплете водата до 37 градуса и сипете вътре маята, захарта и олиото, разбъркайте. Добавете вътре пресятото брашно и солта. Замесете тесто и оставете за 40 мин. да втаса.
Разделете на 10 части. Оформете всяко на фитил, после поставете върху намазнена или набрашнена повърхност. Сплескайте и изтънете с точилка. Трябва да са дълги около 45-55 см.
Навивайте от единия край, разтягайки във въздуха. Навийте докрай, докато се получите нещо подобно на кифличка.
Оформените китайски хлебчета наредете в уред за готвене на пара. Оставете за 60 мин. да втасат и включете уреда за 15 мин.
Стоплете олиото. Извадете вкусните хлебчета от парата и ги изпържете в олиото.
Извадете върху кухненска хартия да попие мазнината. Поднесете вълшебните китайски хлебчета.