Начин на приготвяне
Натрошете бисквитите на много ситно и ги смесете с маслото, лешниците и кокосовите стърготини.
Изсипете ги във форма за тарт и заравнете блата - приберете го в хладилник.
Карамелизирайте захарта и сипете горещото мляко към нея.
Разтворете нишестето в студеното мляко и го налейте към горещото на тънка струя.
Оставете крема да се вари, докато се сгъсти.
Добавете маслото и бъркайте.
Излейте крема върху бисквитения блат и го оставете да изстине.
Разтопете през това време шоколада заедно с маслото на водна баня и налейте сметаната към тях.
Изсипете готовата смес върху крема и оставете вкусния тарт в хладилник за няколко часа.
Украсете го по желание.
Любимият карамелен тарт със заливка е много вкусен.
Да ви е сладко!