Бухти Бине Суфле

EfrosiaEfrosia
Джедай
5062k11
Бухти Бине Суфле3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
5
"Буквално изчезват за секунди тези сиропирани бухтички Бине Суфле"

Необходими продукти

  • яйца - 4 бр.
  • брашно - 200 г
  • маргарин - 50 г
  • вода - 200 г
  • мазнина - за пържене
  • за захарния сироп
  • вода - 300 мл
  • захар - 300 г
  • ванилия - 1 пакетче
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете водата в малка тенджера и добавете към нея маргарина и солта.

Щом заври, добавете брашното и бъркайте, докато се получи гъсто и гладко тесто.

Махнете го от котлона и щом леко поизстине, добавете яйцата.

Оформете с помощта на лъжица топчета.

Пържете ги в съд със сгорещена мазнина.

Пригответе захарния сироп и потопете пържените топки в него.

Оставете вкусните бухти настрана за няколко часа, за да поемат хубаво сиропа.

Бухтите Бине Суфле са много вкусни.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: