Начин на приготвяне
Най-напред пригответе кокосовите топчета като смесите захарта, ванилията и изварата. Добавете яйцето и разбийте добре. Последни сложете нишестето и стърготините, отново разбъркайте.
От полученото тесто скъсайте топчета и ги оставете във фризер за 40 мин.
След това е време за тестото. Чукнете яйцата и ги разбийте със захарта. Добавете сметаната и маргарина, пак разбийте.
Добавете пресятите сухи съставки към яйчената смес - какао, брашно и бакпулвер. Разбъркайте добре.
Сипете сместа за любимия шоколадов сладкиш във форма с падащо дъно с хартия за печене, намазнена с маргарин.
Първо, наредете топчетата, а върху тях изсипете сместа. Печете на 180 градуса до готовност.
Смесете съставките за глазурата на страхотния сладкиш. Сложете ги на слаб котлон, разбъркайте до разтопяване и усвояване.
Полейте шоколадовия сладкиш с кокосов вкус с изстиналата глазура, поръсете с още стърготини или декорирайте по желание.