ezine.bg»Рецепти»Паста»Фусили с тиквички, домати и чесън

Фусили с тиквички, домати и чесън

Фусили с тиквички, домати и чесън
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
15/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете безглутеновата паста за около 12 минути в 1 литър гореща вода с 1 ч.л. смляна морска сол.

Отцедете я и добавете към нея 1 с.л. зехтин, за да не се слепва.

Запържете скилидките чесън е дълбок тиган с мазнина и прибавете след това нарязаните на кубчета тиквички с малко вода, за да се задушат.

Прибавете настърганите домати и овкусете с подправките на вкус.

Гответе доматения сос, докато изври течността и тогава добавете пастата.

След около 2 минути може да я махнете от котлона.

Сервирайте с пресен босилек и пармезан тези фусили с тиквички, домати и чесън.

Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: