Карфиол пане

17/11/2013
Dimana
отDimanaНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 280
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бланшираните за 4-5 минути в подсолена вода розички карфиол потапяйте в паста, приготвена от разбитите заедно яйца, мляко и брашно.

Овалвайте след това в галета и пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина до приятен загар. Извадените розички паниран карфиол поръсете със сол и пипер и поднесете с малко магданоз по желание. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Виолета
Виолета
26.11.2013 11:07
Стават страхотни, когато се поднесе с купичка с чесън, оцет и копър.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв