Карфиол пане

IlariaIlaria
Новак
578
271
33
771
17/03/2020
"Карфиолът винаги се притичва на помощ, когато се чудим с какво да нагостим любимите си хора "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 615
  • Преглеждания за месеца186
  • Преглеждания за седмицата33
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бланшираните за 4-5 минути в подсолена вода розички карфиол потапяйте в паста, приготвена от разбитите заедно яйца, мляко и брашно.

Овалвайте след това в галета и пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина до приятен загар.

Извадените розички паниран карфиол поръсете със сол и пипер и поднесете с малко магданоз по желание.

Към рецептата за паниран карфиол може да добавите още и пармезан. Класика също е да поднесете пържени карфиол с млечен чеснов сос.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Виолета
Виолета
26.11.2013 11:07
Стават страхотни, когато се поднесе с купичка с чесън, оцет и копър.
0
0