Начин на приготвяне
Оставете сиренето да се отцеди от излишната вода, подсушете го. Нарежете на дребно. След това наситнете и чесъна.
Смесете солта, черния пипер и нишестето. В сместа оваляйте парченцата тофу, оставете за 5 минути да попият добре. Това ще бъде коричката на хапките от сирене.
През това време пригответе сос, смесвайки в подходящ съд всички продукти за него. Опитайте и добавете още малко от някоя съставка, ако сосът не е достатъчно сладък, кисел или солен. Важното е да ви харесва.
След като сосът е готов, изпържете хапките соево сирене. Преди да бъдат готови, добавете чесъна и след минутка махнете от котлона.
Отцедете с помощта на цедка пърженото тофу и полейте с вкусния меден сос.
Хапките от тофу в меден сос сервирайте, поръсен с още чесън и сусам.