Начин на приготвяне
Почистете чушките, моркова, тиквичките и зеления лук, нарежете на ги ивички. Чесъна наситнете.
Загрейте в тиган 1 лъжица кокосово масло и запържете зеленчуците. Поръсете ги с джинджифил на прах и сол. В случай, че имате пресен корен, най-добре си настържете от него.
Пържете до готовност зеленчуците, но имайте предвид, че трябва да останат леко хрупкави.
Потопете оризовите кори в купа със студена вода - една по една.
В средата на всяка кора сложете малко от пържените зеленчуци, след което навийте на рулце.
Загрейте останалото кокосово олио и изпържете пролетните рулца.
Пригответе сос от кафявата захар, соевия сос, малко вода, щипка чили и сок лайма. Сервирайте рулцата с този сладко-кисел сос.
Тайландските зеленчукови рулца са много вкусни!