Усукан тутманик с два вида мляко

Ivalena ValchevaIvalena Valcheva
Новак
1
5
11
06/04/2021
"Обичаме класическия тутманик, но този тук изглежда наистина, ама наистина страхотно"
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо161
  • Преглеждания за месеца161
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесете тесто от посочените продукти. Оставете на топло да втаса.

След като увеличи обема си, разделете тестото на 4 топки.

Разточете всяка топка и намажете получената кора с масло. Поръсете корите със сирене и ги наредете една върху друга, нарежете на ленти.

Всяка лентичка усучете и подредете върху тава с хартия за печене.

Печете тутманика в умерено загрята фурна до готовност.

Усуканият тутманик с два вида мляко е много вкусен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар