Паниран език с гъбен сос

Ели
Ели
Новак
22/07/2011
"Ако и вие сте почитатели на телешкия език, то тази рецепта е точно за вас А в комбинация с гъбен сос е направо вълшебна "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 067
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се сварява, изважда се, потапя се в студена вода, обелва се и се нарязва на шайби.

Приготвя се гъбения сос.

Шайбите се панират в брашно, яйце, галета и се нареждат в порционни чинии и се заливат с гъбения сос.

Гарнират се с магданоз и картофки.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар