Паниран език с гъбен сос

22/07/2011
Ели
отЕлиНовак
"Ако и вие сте почитатели на телешкия език, то тази рецепта е точно за вас А в комбинация с гъбен сос е направо вълшебна "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции1
  • Преглеждания общо10 867
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се сварява, изважда се, потапя се в студена вода, обелва се и се нарязва на шайби.

Приготвя се гъбения сос.

Шайбите се панират в брашно, яйце, галета и се нареждат в порционни чинии и се заливат с гъбения сос.

Гарнират се с магданоз и картофки.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар