Боб по берковски

Vessi
Vessi
Новак
26/10/2013
Приготвяне25 мин.
Готвене65 мин.
Общо90 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 275
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете боба от предната вечер. На другия ден го сварете до омекване. Сложете при него нарязания зелен фасул и оставете да ври на тих огън.

Загрейте олиото и ситно нарязания лук, накълцания чесън и настърганите домати. Добавете ситно нарязаната чушка, която предварително сте опекли и обелили.

Когато зеленчуците омекнат е време да ги добавите към фасула. Варете ястието до готовност. Подправете със сол, червен пипер и поръсете със ситно нарязани магданоз и джоджен.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар