Сирене в гювече

Гери
Гери
Новак
27/03/2009
"Едно от любимите ни ястия тип Какво да правим с това парче салам и малко сирене, които стоят в хладилника? "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо62 300
  • Преглеждания за месеца272
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипва се олио да покрие дъното на гювечето. След това се слага доматения сок, равномерно по всичките гювечета.

Отгоре се слага сирене, нарязано на филийки, нарязана на кубчета кисела краставичка, нарязан на кубчета шпеков салам. Отгоре се нарежда кашкавал нарязан на филийки. Чукват се по едно яйце на гювече. Покрива се с капак и се пече 25 - 30 мин на фурна.

Рейтинг

5 7
4 14
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар