Карфиол по полски

17/10/2013
Приготвяне45 мин.
Готвене30 мин.
Общо75 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 160
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете карфиола, като се опитате да запазите целостта му. Пуснете го във вряща подсолена вода и варете около 30 минути на тих огън. Извадете го и го оставете добре да се отцеди от излишната течност.

Загрейте маслото и го препържете леко. Сложете вътре ситно нарязаните копър и магданоз. Добавете прясно изстискан лимонов сок и половината галета и варете до сгъстяване.

Накъсайте карфиола на розички. Залейте розичките с магданозения сос. Поръсете с настърган кашкавал и запечете в умерено загрята фурна за около 20 минути.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар