Начин на приготвяне
Измийте и нарежете чушките на малки ленти.
Сложете ги в тиган със зехтина и пържете, докато започнат да омекват.
Добавете кафявата захар и карамелизирайте за няколко минути.
Изключете и оставете да се охлади.
Загрейте тиган с незалепващо покритие. Нарежете сиренето на колелца и го изпечете. Извадете и заделете в чиния.
Обелете авокадото, отстранете костилката и намачкайте с вилица.
Сложете лимоновия сок и разбъркайте.
Намажете крекерите или хляба с авокадото.
Сложете по едно парче от сиренето, а отгоре от карамелизираните чушки.
Подредете брускетите в подходяща чиния и сервирайте веднага козе сирене с карамелизирани чушки върху канапе.