Език с ремуладов сос

ВладоВладоНовак
09/10/2013
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 054
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете езика. След това го обелете, докато е още топъл. След като изстине, го нарежете на тънки филийки.

За соса пресовайте 4-те жълтъка на твърдо сварените яйца. Добавете към тях при непрекъснато бъркане 5-6 с.л. зехтин или олио, маслото, което сте разбили предварително със стритите и намачкани сардели, горчицата, настърган лук, сол, черен пипер, магданоз, оцет и бульон.

Залейте езика със соса и поднесете.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар