Маринована сьомга на оребрен тиган

Кристина БоневаКристина Бонева
Ентусиаст
72
289
113
11
1
03/12/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо146
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зехтинът, чесънът и лимоновият сок се смесват и се втриват във филето от сьомга.

След това рибата се посолява и поръсва с черен пипер.

Оставя се да престои така около 15-20 минути и се пече на оребрен тиган на средна температура, като първо се поставя с кожата отдолу.

Времето за печене на филето от сьомга е не повече от 6-7 минути.

Трябва да се готви от всяка страна по 3-4 минути.

Поднесете маринована сьомга на оребрен тиган с подходяща гарнитура.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар