Женевска торта

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
79
46
03/10/2013
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции14 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 790
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маслото и захарта на пяна. Добавете един по един жълтъците, смлените бадеми, ванилията, настърганата лимонова кора и накрая лъжица по лъжица брашното.

Леко разбъркайте с разбитите отделно на сняг белтъци. Изпечете сместа в две еднакви тортени форми, застлани с хартия за печене.

Напълнете тортата с крем по избор, а отгоре залейте с разтопен шоколадов кувертюр или шоколадов ганаш.

Разделител за торта 10 или 12 парчета - 27 см-22%
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Разделител за торта 10 или 12 парчета - 27 см
18.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

Кръгъл разделител на торта, който ще ви помогне бързо и лесно да разграфите сладкиша на 10 или 12 равни парчета.

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар