Начин на приготвяне
Свинското месо измиваме и подсушаваме. Ако не е направено на отделни парчета, с помощта на остър нож внимателно го транжирайте.
В купа си пригответе маринатата. Сложете олиото, меда и горчицата. Подправете със сол, черен и червен пипер. Добавете също и кимион за повече аромат. Разбъркайте добре сместа.
С нея намажете от всички страни свинските гърди. Оставете месото да поеме ароматите поне един час. Ако имате възможност, оставете свинските пържоли да се овкусяват и повече.
Наредете месото в тава и налейте малко вода. Покрийте тавата с домакинско фолио.
Сложете свинското месо да се пече на 220 градуса във фурната за половин час.
След това намалете фурната до 200 и открийте тавата, за да може месото хубаво да се изпече.
След още 15-тина минути свинските гърди с мед и горчица са готови.