Свинско с гъбен сос на тиган

Аника ВойтАника Войт
Чирак
150
486
1k
16
23/09/2020
"Знаете ли какво му отива най-много на свинското месо - гъбен сос, разбира се"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо130
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подгответе месото за готвене.

Ако не е нарязано на пържоли, нарежете филето на тънки филийки.

Овкусете ги със сол и черен пипер на вкус. Добавете риган и оставете настрани да поеме подправките.

След половин-един час вземете пържолите и ги оваляйте в брашно.

Изтупайте излишното.

В тиган загрейте маслото и олиото. Изпържете за по две-три минути на страна свинските филета. След което ги отделете в отделна чиния настрани.

В мазнината от пърженото сложете нарязаните на ситно гъби. Задушете ги до омекването им.

Добавете към тях свинските филета и налейте готварска сметана и половин кафена чаша вода.

Гответе свинското с гъбен сос на тиган около 20 мин и сервирайте.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар