Начин на приготвяне
Сложете всички продукти за тесто в хлебопекарната по познатия ред...първо, всички течни съставки, сухи, брашно и мая.
Задайте програма тесто и оставете да си свърши работата.
Извадете готовото тесто и разточете на правоъгълен лист.
Разбийте яйцето с вилица и добавете бучка натрошено сирене.
Намажете листа тесто с малко краве масло и сложете равномерно плънката.
Поръсете с малко кашкавал (малко, защото ще стане клисаво тестото).
Завийте на руло. Разрежете на пънчета.
Подредете в тавичка и оставете на топло леко да втасат пухкавите кашкавалки.
Намажете с разбития жълтък, олио и прясно мляко.
Поръсете отгоре с кашкавал.
Печете моите бързи кашкавалки във фурна на 170-180°C до готовност, която не включвате предварително.
Коментари