Брускети с масло и чесън

АнабелАнабел
Ветеран
555
2k
1k
218
20/07/2020
"Апетитни брускети с масло и чесън - ей така си ги хапваме, с усмивка "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо469
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества
Брускети

Начин на приготвяне

В купа се смесват размекнатото масло заедно със зехтина (най-добре екстра върджин).

Прибавят се нарязаният на ситно магданоз, счуканите скилидки чесън и сол на вкус.

Всичко се обърква до еднородна кремообразна смес.

Франзелата се нарязва по възможност на тънки филийки леко по диагонал.

Филийките се намазва с подготвената смес и подреждат в тава покрита с хартия за печене.

Класическите брускети се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 8-10 минути.

Перфектните брускети са тънки и хрупкави.

Брускетите с масло и чесън могат да се сервират с парченца домат, сирене, риба или нещо друго по собствен избор.

Ръчно изработена керамична чиния 22 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Ръчно изработена керамична чиния 22 см
4.69 лв.
Виж ››

Хубавите ястия, които приготвяте, заслужават да бъдат поднесени в красиви чинии - като тази ръчно изработена керамична чиния.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар