Начин на приготвяне
Оставяме бутер тестото да се размрази и от него изряазваме кръг, който е с по голям диаметър от тавата, в която ще печем.
Поставяме кръга в тавичката.
Разбиваме кокосовата сметана, добавяме яйцата, маскарпонето, захарта и ванилията, отново разбиваме и изсипваме в бутер тестото. Оформяме стените.
Печем в загрята фурна на 200 градуса 35 минути.
Оставяме тарта да се охлади и го намазваме отгоре с разбитата кокосова сметана със захарта, поръсваме го с кокосови стърготини и по средата поставяме кубчетата кокос.
Не го прибираме в хладилник, а го оставяме на стайна температура 3-4 часа, след това разрязваме и сервираме.
Моят кокосов тарт е готов.