Начин на приготвяне
Сипваме брашното в купа. Нарязваме маслото на малки парчета и ги сипваме при брашното.
Намачкваме с ръце хубаво до образуване на маслени трохи.
Добавяме солта, захарта, бакпулвера, сметаната, ванилията и млякото и омесваме за кратко.
Поставяме тестото върху набрашнен плот и разтегляме с ръце.
Прехлупваме тестото четири пъти, за да се получат 4 слоя.
С водна чаша изрязваме кръгове от тестото и подреждаме в тефлонова тавичка.
Кръговете се получават доста дебели, точно такива трябва да бъдат.
Печем бисквитите на 200 градуса около 25 минути, като внимаваме да не се препекат.
Хапваме дебелите американски бисквити топли, намазани с конфитюр, масло, мед, шоколад или друго по желание.