Начин на приготвяне
Разбийте мекото масло заедно със захарта.
Добавете яйцата и продължете да разбивате с миксера, добавете и ванилията.
Смесете брашното с бакпулвера и го сипете към мократа смес.
Разбъркайте всички продукти със силиконова шпатула.
Начупете черния шоколад и го добавете сместа - приберете я в хладилник за около 30 минути.
Оформете топчета, разстелете ги леко и сложете в средата малко течен шоколад.
Завийте ги отново на топчета и ги наредете в тава върху хартия за печене.
Сложете ги да се печат на 180 °C за около 10 минути.
Извадете шоколадовите бисквитки и ги оставете да се охладят.
По желание ги поднесете с прясно мляко, топъл шоколад или кафе.
Американските бисквити с течен шоколад са много вкусни.