Свински пържоли печени в плик

14/06/2020
"Тайната на свинските пържоли печени в плик е разкрита "
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крехките свински пържоли се овалват в подправките и се поставят в плика.

Лукът се нарязва на полумесеци. Морковите на колелца. Прибавят се в плика. Обръщат се няколко пъти да се смесят.

Пликът се завързва с телчето. Набожда се с игла на няколко места да излиза парата.

За да стане сочно и апетитно печеното свинско има нужда от готвене час и половина на 200 градуса.

Свинските пържоли печени в плик стават много вкусни!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Росица Петрова
Кога добавяте бирата?
0
0