Начин на приготвяне
Тиквичката се измива и обелва. Нарязва се през средата по дължина и всяко парче още един път през средата по дължина. Четирите парчета се нарязват на филийки. Слагат се в голям тиган.
Чушките се измиват и почистват от семките. Нарязват се на ивички. Добавят се тигана. Добавя се маслото. Зеленчуците се пържат. Инстантните спагети се слагат в голяма купа. Заливат се с вряла вода. Покриват се. Оставят се за 3 минути. Изцеждат се.
Пилешката пържола се нарязва на кубченца. Лукът се почиства и измива. Нарязва се на ситно. В тигана се добавят спагетите. Добавят се нарязаните пилешка пържола и пресен лук. Овкусява се с подправката от спагетите, черен пипер и сол.
Всички продукти се запържват. Разпределят се в чинийки. В същия тиган се пържат яйцата с рохък жълтък. Ако е необходимо, се добавя малко мазнина. Върху всяка от порциите пържени спагети се слага по 1 яйце. Пържените спагети с пилешко, зеленчуци и яйце са готови за консумация.