Начин на приготвяне
Беконът се нарязва на дребно и се запържва. Прибавят се дребно нарязаните гъби. Готвят се до готовност.
Пилешките пържоли се овкусяват със сол и черен пипер. Върху тях се поставя част от бекона с гъбите и нарязаното на гредички топено сирене.
Пържолите се завиват на пилешки рулца и се завързват с конец.
Нареждат се в тава с незалепващо покритие. Заливат се с бялото вино и 1 ч. ч. вода. Тавата се покрива с алуминиево фолио.
Пекат се пълнените пилешки филенца в предварително загрята фурна на 200 градуса 50 минути.
Фолиото се премахва и ако е необходимо, рулцата се допичат до лек загар.
Конците се премахват от рулата, нарязват се на филийки и се поднасят със сезонна салата.
Приятен апетит с Пълнени пилешки рулца!