Безглутенов кекс с оризово брашно

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
657
2k
5k
358
3
26/05/2020
"Невероятен безглутенов кекс, който ще ви изкуши в мига, в който го зърнете "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо184
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата със стевията.

След това добавяме млякото и маслото.

Пресяваме какаото и бакпулвера и ги добавяме към сместа.

Намазваме си формата с масло и тогава изсипваме сместа.

Поставяме в печката безглутеновия кекс и печем около 35-40 минути на 170-180 градуса.

Изваждаме оризовия кекс и поръсваме с пудра захар.

Безглутенов кекс с оризово брашно - чудесен безглутенов сладиш!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар