Начин на приготвяне
За начало ще приготвим сместа за плънката, с която ще напълни печените чушките.
В подходящ съд разбиваме яйцата, натрошаваме сиренето с лъжица и добавяме пресованите скилидки чесън.
Магданоза почистваме, накълцваме на ситно и добавяме към плънката.
За финал слагаме и олиото (може да използвате също масло или зехтин). Всички това разбъркваме много добре.
Всяка една от печените чушки срязваме от едната страна по средата.
Слагаме в средата супена лъжица от сместа. Завиваме внимателно и отделяме на страни.
Загряваме тиган с олио, в което ще изпържим любимите чушки бюрек. Преди това ги овалвайте в царевично брашно от двете страни.
Чушките бюрек с царевично брашно са невероятно вкусни и хрупкави.