Пресни картофи с копър и чесън на тиган

15/05/2020
"Слагаме тигана на котлона и се захващаме с приготвянето на пресните картофки с копър и чесън "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо223
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първата стъпка от приготвянето на апетитните картофи на тиган е измиването и обелването им.

Разрежете ги на две. Сложете в тенджера вода и изчакайте да заври. Добавете вътре картофите. Варете около 5 минути. Извадете и заделете.

В тиган разтопете кравето масло. Добавете бекона и пържете до леко златисто. Добавете картофите.

Пресовайте чесъна с преса за чесън и сложете и него. Малко преди да изключите, сложете и копъра. Изчакайте 1 минути и изключете картофите с копър и чесън.

Сервирайте веднага вашите пресни картофи с копър и чесън.

Метална кошница за пържене 23см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална кошница за пържене 23см.
12.60 лв.
Виж ››

Гарантирайте си наградата за най-вкусните хрупкави пържени картофи, приготвяйки ги в металната кошница за пържене. Тя има удобни дръжки за захващане, поддържа се лесно и има нужда единствено от тенджера, за да ви помогне да приготвите любимите пържени ястия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар