Панирани пилешки копанчета

16/05/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо23
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пилешки копанчета - 6 бр.
  • яйца - 1 бр.
  • подправка за пиле - 1 с.л.
  • брашно - 1 и 1/2 с.л.
  • черен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките копанчета се овкусяват с подправката за пиле, черния пипер и солта.

Оставят се за около 1 час да престоят.

Яйцето се разбива с брашното до гъста каша. Потапят се копанчетата в сместа и се изпържват в горещо олио до златиста коричка.

Панираните пилешки бутчета се сервират със свежа зелена салата или друга гарнитура по избор!

Чудните панирани пилешки копанчета може да поднесете и като бирено мезе.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар