Бяла риба печена с аспержи

Стъни
Стъни
Новак
06/03/2010
"Четвърт час, само от четвърт час във фурната има нужда този великолепен рибен специалитет, за да стане съвършен "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 071
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме почистената риба в малко количество вряща подсолена вода и варим 10 минути. Изваждаме, отстраняваме кожата, поставяме рибата в огнеупорен съд, наоколо подреждаме сварените (или стерилизирани) и нарязани на парченца аспержи.

Заливаме със сос бешамел, приготвен от маслена запръжка, сварена с прясно мляко и сол, към която сме прибавили жълтъците, сметаната, настърганото сирене и черен пипер.

Поръсваме с галета, изпържена в масло и печем около четвърт час.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
поли
поли
30.05.2013 03:23
стана много добре!
0
0