Начин на приготвяне
Накъсайте месото на малки парчета и го заделете. Нарежете на дребно лука и чесъна. Запържете ги в тиган с малко мазнина. Добавете бялото вино и изчакайте 5 минути.
Сложете доматеното пюре и поправките. Намалете котлона и оставете соса да се сгъсти. Малко преди да изключите, добавете пилешкото месо.
Пригответе корите за лазаня според указанието на опаковката.
В тавичка сложете един черпак Бешамел. Подредете ред кори лазаня. Сложете малко от сместа с пилето, черпак Бешамел, отново кори и така до изчерпване на количествата.
Излейте отгоре всичкия Бешамел, който ви остана. Поръсете с двата вида кашкавал и печете приготвената лазаня в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност. Извадете и сервирайте веднага лазанята с пилешко.
Изключително ароматна, вкусна и топяща се в устата лазаня с пилешко и моцарела.