Лазаня с пилешко и моцарела

07/05/2020
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции9
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсайте месото на малки парчета и го заделете. Нарежете на дребно лука и чесъна. Запържете ги в тиган с малко мазнина. Добавете бялото вино и изчакайте 5 минути.

Сложете доматеното пюре и поправките. Намалете котлона и оставете соса да се сгъсти. Малко преди да изключите, добавете пилешкото месо.

Пригответе корите за лазаня според указанието на опаковката.

В тавичка сложете един черпак Бешамел. Подредете ред кори лазаня. Сложете малко от сместа с пилето, черпак Бешамел, отново кори и така до изчерпване на количествата.

Излейте отгоре всичкия Бешамел, който ви остана. Поръсете с двата вида кашкавал и печете приготвената лазаня в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност. Извадете и сервирайте веднага лазанята с пилешко.

Изключително ароматна, вкусна и топяща се в устата лазаня с пилешко и моцарела.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар