Пържен шаран

02/07/2009
Ники
отНикиНовак
"Каквото и да ви говорят, шаранът е най-вкусен пържен!"
  • Приготвяне130 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо150 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 782
  • Преглеждания за месеца3126
  • Преглеждания за седмицата34
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на колелца, смесваме го с подправките, нарязания магданоз и оцета, натриваме порциите шаран с получената смес и ги оставяме да престоят 2 часа. След това ги отцеждаме, овалваме в брашно и ги изпържваме в олио.

Ако в шарана е имало хайвер, поръсваме го с брашно и го изпържваме в останалото олио.

Посоляваме порциите преди поднасяне и ги поръсваме с магданоз.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня Иванова
Ваня Иванова
29.04.2014 15:39
Много ми харесва тази рецепта, винаги така правя шарана и става невероятен:)!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв